Over Willemsen isolatiebouw

Koel- en vriesbouw sinds 1962

Wat we doen. En voor wie

Willemsen koel- en vriesbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van koel- en vrieselementen. Wij weten van isoleren. Zo leveren en monteren wij (Geïsoleerde)-deuren voor iedere branche en hebben wij een compleet leveringsprogramma van isolatie- en brandvertragende panelen. Ook voor afwerking kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan afwerkprofielen, dakkappen, waterslagen, en dergelijke. Willemsen koel- en vriesbouw is opgericht in 1962 door René Willemsen Senior. In 1993 heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn twee zoons en Maarten Bliemer. En nu, sinds 2016, zijn Barry Willemsen en Maarten Bliemer samen verantwoordelijk voor het bedrijf. Wij zijn een familiebedrijf en ons familiaire karakter staat nog altijd centraal in de organisatie. Al meer dan 60 jaar zijn wij actief in de food- en non-foodsector: de levensmiddelensector, de de vis-, vlees en/of pluimveeverwerkende branches, distributie- of opslagbedrijven. Naast levering en montage bieden wij ook onderhoud aan. Onze ervaren werknemers staan altijd voor u klaar in het geval van storing of schade.

Onze geschiedenis

Familair

Wij zijn een familiebedijf: korte lijnen en een persoonlijke benadering. Dichtbij en betrokken. Daar staan wij voor.

Sinds 1962

Wij zijn al meer dan 60 jaar actief in de koel- en vriesbouw. Hierdoor weten we van isoleren. Daar kunt u op vertrouwen

De hoogste kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met betrouwbare merken garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Twee werelden

Traditie en innovatie. Daar gaan wij voor. Jarenlange ervaring gecombineerd met nieuwe technieken en flexibiliteit.

Flexibiliteit

Altijd op zoek naar oplossingen: bij ons zit u niet vast aan één manier. Naast een compleet leverings-programma van isolatiepanelen zijn wij ook gespecialiseerd in afwerking en in deuren.

Maarten Bliemer aan het woord

Sinds 1988 ben ik betrokken bij Willemsen koel- en vriesbouw en ben al meerdere decennia directeur toen René Willemsen Senior het stokje heeft overgedragen aan mij en zijn zoons. Sinds 2016 doe ik het samen met Barry Willemsen de kleinzoon van René Senior. Ook mijn eigen zoon zit sinds een aantal jaar in de zaak. Willemsen is voor mij meer dan een organisatie in koel- en vriesbouw. Al bijna 35 jaar is het een essentieel onderdeel van mijn leven.

Willemsen is een platte organisatie: wij werken met korte lijnen. Dit is één van de dingen die het voor mij - en voor onze klanten - zo oprecht maakt. Het eerste aanspreekpunt is dezelfde persoon die een project uiteindelijk oplevert. Ik ben dus zelf vaak bij een eerste gesprek en bij de oplevering. Ieder heeft zijn eigen klanten, waardoor de klant altijd dezelfde contactpersoon heeft. Op die manier zien we erop toe dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt en leren we onze klanten echt kennen. Over de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd.

Wij denken altijd in oplossingen. Weglopen voor verantwoordelijkheden zit niet in onze kern. Natuurlijk stuiten we af en toe op verrassingen. Natuurlijk gaat niet alles altijd zoals wij dat willen. Maar door onze mentaliteit om altijd te gaan voor de beste oplossing leveren we keer op keer weer mooie projecten op. Maken we keer op keer onze klanten blij.

En dat, is waar het uiteindelijk om gaat.

Maarten Bliemer, directeur Willemsen

Werken bij Willemsen

Twee werknemers Willemsen in de werkplaats

Werken bij Willemsen

Zonder onze mensen kunnen we niet doen wat we doen. Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Of interesse in een baan? Neem een kijkje in de werkplaats van Willemsen Isolatiebouw.

Bekijk onze vacatures