Monteur Michael over zijn werk bij Willemsen Isolatiebouw: "Ik doe altijd mijn werk alsof het voor mijzelf is"

Michael staat in blauwe werkkleding in de werkplaats van Willemsen

Loopdeuren, schuifdeuren of elektrische deuren. Niks is Michael te gek: Michael is nu al 1,5 jaar dé deuren expert van Willemsen Isolatiebouw. Hij is regelmatig betrokken bij nieuwbouwprojecten én hij is de persoon die langskomt bij storingen en onderhoud bij klanten door het hele land.

"Ik doe altijd alsof mijn werk voor mijzelf is". Hoe je zelf wilt dat iets gebeurt, zo levert hij het af bij zijn klanten. Er wordt niet op zijn lip gekeken en hij heeft de zelfstandigheid en vrijheid om het op zijn eigen manier aan te pakken.

Bij Willemsen koel- en vriesbouw ga je met vertrouwen en een goed gevoel naar je werk

Wat Michael vooral belangrijk vind in zijn werk? Dat je gewaardeerd wordt. Dat je met vertrouwen en een goed gevoel naar je werk gaat. Michael werkt veel alleen en op locatie van de klant, tussentijds heeft hij veel contact met Judith of Barry die op het kantoor van Willemsen Isolatiebouw werken. Zij regelen dat het materiaal wat hij nodig heeft op locatie is of helpen hem bij technische vragen.

Michael is ook geliefd bij de klanten. "Doordat ik storingen oplos of dingen kom maken, zijn de klanten vaak erg blij met me" Regelmatig krijgt hij wat mee vanuit de fabriek: een leuke extra.

Wil jij ook werken als monteur bij Willemsen? Neem een kijkje bij onze vacatures.