Werkvoorbereider Barry: "Willemsen is mijn derde kindje."

Barry zit met in een blauwe blouse aan een bureau in het kantoor van Willemsen koel- en vriesbouw

Barry Willemsen werkt al 22 jaar bij Willemsen Isolatiebouw. "Ik ben hier terechtgekomen, mijn opa is dit bedrijf in 1962 begonnen. Willemsen Isolatiebouw is mijn derde kindje. Ik ben met de bezem begonnen en heb ondertussen alle kanten van het bedrijf mogen zien"

Barry is projectmanager bij Willemsen Isolatiebouw. Dit betekent dat hij het aanspreekpunt is voor alle bouwgerelateerde zaken. Hij zorgt dat er op de bouw gedaan wordt wat er gedaan moet worden. Dat de juiste mensen op de juiste plek zijn en dat de benodigde materialen op tijd op locatie zijn. Barry zorgt voor een kwalitatief goede afsluiting van elk project. Hij doet de tussentijdse controles en is eindverantwoordelijke van ieder bouwproject.

"Elkaar bij de voornaam noemen: dat maakt Willemsen Isolatiebouw"

De waarden van Willemsen Isolatiebouw? 'Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Collegialiteit, flexibiliteit en saamhorigheid. Dát maakt Willemsen Isolatiebouw: elkaar bij de voornaam noemen, weinig hiërarchie en veel saamhorigheid met klanten en collega's.'

Willemsen isolatiebouw is een familiebedrijf, en dat is duidelijk voelbaar. Iedereen kent elkaar, de korte afstand tussen alle collega's creëert saamhorigheid. En humor, dat mogen we ook niet vergeten.

Samen tot het mooiste resultaat

Barry gaat met een goed gevoel naar huis als de klant blij is. "Als de klant tevreden is dan ben ik dat ook. Na een mooie oplevering bijvoorbeeld". Een goed resultaat is mede afhankelijk van een goede onderlinge communicatie. De korte lijnen bij Willemsen Isolatiebouw dragen hieraan bij. Samenwerken, dat doen ze. Intern én met de klant. Ze staan altijd voor hun klanten klaar en weten wat er nodig is voor een mooi resultaat. Om de communicatie goed te regelen is er altijd één vast aanspreekpunt, degene die je als eerste spreekt is ook betrokken bij de oplevering. Dat zorgt voor een hechte band en geen ruis op de spreekwoordelijke lijn.

Benieuwd hoe het is om als monteur bij Willemsen Isolatiebouw te werken? Lees hieronder meer verhalen.