Monteur Roy over zijn werk bij Willemsen Isolatiebouw: "Ik ben blij als zij blij zijn"

Roy staat in de werkplaats van Willemsen in blauwe werkkleding

Terug van weggeweest! Roy heeft een aantal jaren geleden al de functie van monteur bij Willemsen Isolatiebouw in Nieuwegein vervuld. Nu is hij  terug: sinds twee jaar werkt hij weer bij Willemsen en hij ziet zichzelf hier ook nog wel even blijven. Roy is allround monteur bij Willemsen Isolatiebouw, dat maakt hem verantwoordelijk voor deuren, panelen en afbouw.

Uitdagingen en nieuwe dingen leren

Bij Willemsen Isolatiebouw vindt Roy uitdagingen, iedere dag opnieuw. Hij leert nieuwe dingen te maken binnen de koel- en vriesbouw en hij leert telkens nieuwe machines te besturen. Vaak komen ze bij een klant aan en dan is er nog helemaal niks. Ze beginnen bij nul en bouwen een koel- of vriescel. Hij vindt elk onderdeel van de isolatiebouw leuk: de deuren en het afwerken. Het bijzondere aan de afwerking is voor hem dat je dan echt ziet wat het gaat worden: "Dan wordt het mooi. Dan is het echt af."

Iedereen kent elkaar bij de voornaam

Willemsen Isolatiebouw is klein en familiair, en dat is duidelijk voelbaar. "Iedereen kent elkaar hier bij de voornaam. Op kantoor eten we altijd samen en dat is erg gezellig." Collega's zien elkaar graag en het samenwerken is onderling altijd erg fijn.

Benieuwd of een baan als monteur bij Willemsen Isolatiebouw bij jou past? Bekijk onze vacatures.