Monteur Dennis over zijn werk bij Willemsen Isolatiebouw: "Het is het leukst om vanaf helemaal niks te beginnen."

Dennis zit op een verrijker in blauwe bedrijfskleding

Dennis is voorman (monteur leidinggevende) bij Willemsen Isolatiebouw. Hij is hier nu ongeveer drie jaar werkzaam en hij is met name verantwoordelijk voor het bouwen van koelcellen en vriescellen. "Het is het leukst om vanaf helemaal niks te beginnen. De wanden neerzetten, lassen, panelen. Alles."

Diversiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid

Wat Willemsen Isolatiebouw zo leuk maakt? De diversiteit. Het kantoor van Willemsen Isolatiebouw zit in Nieuwegein, maar als monteur kom je overal in Nederland. Dennis werkt altijd op locatie bij de klanten, dit maakt dat elke opdracht weer compleet anders is.  Soms ben je lang onderweg, soms is een opdracht dichtbij. "Ook de collega's maken Willemsen Isolatiebouw leuk. "Ik werk vaak samen met monteur Roy, dat maakt het erg gezellig." Bij Willemsen isolatiebouw krijgen de monteurs veel vrijheid en zelfstandigheid, dat maakt het werk bij Willemsen voor Dennis bijzonder. Er is niemand die op zijn vingers kijkt of hem in de gaten houdt. Hij kan op die manier goed zijn werk doen en voelt zich gerespecteerd.

"Ik ben trots als ik iets heb afgemaakt."

Er is niet een speciaal project dat er voor hem uitspringt. "Ik ben trots als ik een project tot een goed einde heb weten te brengen. Als ik iets heb afgemaakt." Bij Willemsen Isolatiebouw krijgen de monteurs vrijheid en vertrouwen, zodat ze met een goed gevoel bij de klant weggaan.

Ook interesse in een baan als monteur bij Willemsen Isolatiebouw? Bekijk onze vacatures.